Seminar “Create your Digital Future” (closed)

16 februari 2017
16 februari 2017 DGF_BMBV

Seminar “Create your Digital Future” (closed)

Voor alle digital entrepreneurs met een online ambitie organiseert Dutch Greenfields op 23 maart 2017 het seminar ‘Create your Digital Future’ over de eerste stappen naar een online onderneming. Tijdens deze bijeenkomst leggen we een basis voor onze toekomst in het ondernemerschap. Verder is er gelegenheid om contacten te leggen met gelijkgestemde ondernemers uit de regio. Deelname is gratis en bij de locatie is er gratis parkeergelegenheid.

Het seminar bestaat uit meerdere onderdelen die van belang zijn voor een structurele opbouw van een businessplan. Hierbij kijken we samen naar zowel interne factoren als de zakelijke omgeving waarin jij je bevindt. Dit doen we aan de hand van een aantal handige tools om een stevige fundering voor jouw onderneming te ontwikkelen. Het seminar wordt opgevolgd door een groepssessie waarin we elkaar feedback geven aan de hand van de resultaten.

Dit officiële deel wordt afgesloten met een netwerkmomentje om jouw inzichten uit te wisselen met de groep. Uiteraard gaat dit onder het genot van een kopje koffie en een ontspannen sfeer. Ben je enthousiast geworden dan zien wij jou graag op 23 maart bij het seminar ‘Create your Digital Future’.

Programma Bijeenkomst

08:45 Inloop
09:00 Out of the box
09:15 Create your Digital Future
10:00 Groepssessie
10:15 Koffietijd

We hebben beperkte plekken (20 maximaal) en inschrijving kan via het onderstaand formulier.

Datum: 23 maart 2017
Locatie: Veraartlaan 12, 2288 GM, Rijswijk
Entree: Gratis

Drop us a line

Let us know how we can help you to build your digital business!